Wie we zijn

De natuur, en later tuinen, heeft mij al vanaf mijn jonge jaren getrokken. Logisch dat ik na de basisopleiding koos voor een vervolg opleiding aan Helicon College te Nijmegen, omdat uitgebreide kennis van beplanting op de lange duur hét verschil maakt een duurzaam mooie tuin. De basis voor iedere goede tuin bestaat uit beplanting die past bij de grond, de hoeveelheid licht, de indeling van de tuin, de manier waarop deze wordt gebruikt.

Maar kennis zonder ervaring is als een plant zonder water. Daarom heb ik eerst enkele jaren bij andere hoveniers gewerkt om de broodnodige praktijkkennis op te doen. Mijn droom was altijd om ondernemer te worden, en sinds 1 maart 2012 ben ik zelfstandig van start gegaan. Het begin van Van Lith GroenDesign. Inmiddels is dat tot een klein team van vier personen uitgegroeid.

-Maik van Lith

 

Hoe we werken

Een tuin ontworpen door Van Lith GroenDesign kenmerkt zich door rustige beplanting en het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen.
Daarnaast schrijven wij Kwaliteit altijd met een hoofdletter; nauwkeurigheid in afspraken, planning, uitvoering, en afwikkeling van onze projecten zijn de kernbegrippen waarnaar wij werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak bij uw woning of bedrijf. Na een uitgebreide analyse van uw tuin met al zijn eigenschappen, en uw wensen gaan wij aan de slag, met daarin onze visie en ideeën daarin verwerkt.

Met deze uitgangspunten maken wij dan een tuinontwerp met beplantingsplan dat we persoonlijk met u komen bespreken. Daarna volgt een gedetailleerde, duidelijke offerte. Indien gewenst kunnen wij ook alleen het tuinontwerp verzorgen.